trešdiena, 2010. gada 1. septembris

Super Tare!

Jau divi meeneshi ..
Vienkaarshi neticami, cik aatri paiet laiks. Joprojaam atrodos uz emociju viljnja, un izjuutu neizturamu laika truukumu organismaa. Tik daudz piedziivojumu un pieredzes.
Mans on-arrivial seminaars, kas notika pasakainaa kalnu kuurortaa. Tik daudz interesantu cilveeku, katrs ar savu dziivesstaastu, pieredzi un ceriibaam ierodoties sheit. No riitem pieredzes uzkraashana un informaacija
par visu, kas nepiecieshams, lai sheit izdziivotu un vakaros nebeidzamu izklaizhu juura. Paradiize. Nevar nemiileet Nacionaalaas Agjentuuras riikotos seminaarus - viss augstaakajaa liimenii saakot ar treneriem un beidzot ar eedienu, kas bija pasakaini garshiigs un daudz par daudz. Maajaas pavisam noteikti atgriezos par paaris kilogramiem smagaaka, gan ar pieredzes bagaazhu gan arii tieshaa noziimee.
Video -
(You want a masaage?)


Peec tam Natias dzimshanas diena, ko nosvineejaam godam.
















Video -
(Ahh Mikelangelo ;D)


Un neaizmirstama nedeeljas nogale pasaules labaakajaa pludmalee - Vama Vechi ! Taa ir vieta kur gribas atgriezties veel un veel. Dienas aizvadiitas bezruupiigi laiskojosties saulee un pateereejot liidz 2 litriem coca-colas dienaa un vakaros izbaudot vienreizeeju muuziku visaam gaumeem ar dejaam, alu un vienkaarshaam sarunaam par dziivi.





Video -

(GATA)

Alus festivaals un rokkoncerti triis dienu garumaa .

Un saspringts darbs iistenojot manu projektu. Cik patiikami ir apzinaaties, ka jau pie pirmaa projekta iistenoshanas esmu ieveeleeta kaa projekta menedzhere un godam pildu savus pienaakumus. Jau astotajaa septembrii viss notiksies. Bet pagaidaam daudz darba un saspringts grafiks. Pirmaa pieredze mekleejot sponsorus, kas bija veiksiiga. Lepnums par paveikto, un neliels stresinjsh par to, cik daudz veel jaapaveic.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru