sestdiena, 2010. gada 4. septembris

Iepaziishanaas

Kaa jau vienmeer, lai kaut ko uzrakstiitu iedvesma mani paarnjem naktii. It iipashi jau taapeec, ka shovakar liist!Shiis dienas ''baarbekju party'' bija LIELISKS! (love) Man liekas, ka Rumaanju cilveeki ir viesmiiliigaakie pasaulee. Un pusmuuzha cilveeki ir tik inteligjenti. Cilveeki pie kuriem viesojaamies bija normaala vidusmeera gjimene. Bet gan mamma gan teetis runaaja 6 valodaas - kulturaalais shoks!!! Un shodien es sapratu arii to cik forshi ir mani briivpraatiigie koleegji!

Liana no Armeenijas. 27 gadi, anglju valodas skolotaaja, kura ir arii profesionaala kosmetalogje. Tipiska sangvinikje. Un vinja ir absoluuti atkariiga no kafijas un shokolaades. Parasti vakaros pirms guleetieshanas ar Lianu un Natiu aizvadaam smieshanaas sesijas. Un smejamies pashas par sevi un pasauli.

Katram ir savas diivainiibas!!! (:D:D:D:D) -->












Natia (iistajaa vaardaa Natella) - 22 gadi - psihologje no Gruzijas. Natia tic domu speekam un zina ''nosleepumu''. Forshi kaut kaa. Vakaros vinja piekriit ar mani speeleet supermenos un vienkaarshi jukt praataa, kad tas nepiecieshams, vai arii uzmundrinaat.
Natiai ir viena maza probleeminja - vinja reizeem
juutas kaa Eduards no vampiiru saagas ...
Mihau ir no Polijas - 26 gadi, pabeidzis studijas starptautiskajaas attieciibaas un ir straadaajis miljons vietaa visaa pasaulee. Riktiigs inteligjents un cilveeks, kas laiku neiznieko! Bet reizeem vienkaarshi ir laimiigs, kaa mazs beerns un, kad vinjam ir sunshainiigais periods vinjsh vienkaarshi izstaro laimi un prieku tik daudz, ka pietiek visiem. Kad Mihau priecaajas - VISI priecaajas!
Vieniigaa Mihau diivainiiba ir taada, ka vinjam reizeem patiik fotograafeeties ar sakniebtaam luupinjaam. Bet nu vai tad nu taa ir diivainiiba?! ;D









Remi no Francijas ir 26 gadus jauns viirietis, kursh pabeidzis studijas saistiibaa ar sociaalo darbu kaut ko .. Speelee saksofonu - patiesiibaa ljoti baudaami! Vinjsh miil muuziku un mees meedzam jokot ka taapeec vinju sauc par DO RE MI :D Viss ko var teikt par RE MI - Visnotalj interesanti!Vieniigaa Remi diivainiiba ir taa, ka vinjam ir nelieli lielas probleemas ar to, ko meedz deeveet par aizdedziiti :D












Un visbeidzot protams, ka neiztiks bez MIKELANGELO! Ouhh vinjsh neljaus par sevi aizmirst ne sekundi (29 gadi, Itaalija, Filosofija). Absoluuti atbilstosh vaards. Meitu gjeegjeris augstaakajaa pakaapee. Un vinjsh uzskata, ka vinjam vajadzeetu buut manam teetim, jo vinjsh ir 10 gadus vecaaks. Muuzham izslaapis peec uzmaniibas un nekad nekljuudaas - varbuut taapeec ar vinju vienmeer ir tik jautri un interesanti :D
Maikijam ir ne tikai paarlieku aktiiva tieksme uz preteejo dzimumu, bet arii uz droshiibas jostaam mashiinaas ..
Varbuut jums buus interesanti dzirdeet arii par sesto EVS briivpraatiigo. Daarta no Latvijas - 19 gadi, tikko kaa pabeigusi vidusskolu. Veel ir jauna un daudz, ko nesaprot. Grib maaciities dziivi. Visu laiku grib visu kontroleet un vienu briidi var nepraatiigi smieties, bet otraa ''iet pa gaisu'' - Nepatstaaviigs raksturs!

Daartas lielaakaa iipatniiba ir taada, ka vakaros vinjas maajai aizbrauc jumts un vinja vienkaarshi leenaam juuk praataa.
Un veel peedeejaa laikaa vinjai ir paraadiijusies tieksme izbaudiit jaunas un jaunas garshas! :D:D:D:D










2 komentāri: